Ierland

Rondreis Ierland

Vliegreis

Ontdek het groenste eiland in Europa met deze fantastische rondreis.

PROGRAMMAVOORBEELD
EXEMPLE DE PROGRAMME
8 dagen
Vliegreis + autocar - verblijf in hotel of jeugdherberg.
Dit is slechts een voorbeeldprogramma, alles kan aan uw wensen en budget worden aangepast.
Voor een vrijblijvende prijsofferte,
contacteer ons.
Il ne s'agit que d'un exemple de programme, tout peut être adapté à vos souhaits et à votre budget.
Pour une offre de prix sans engagement,
veuillez nous contacter.

Dag 1
Vlucht naar Dublin.

Bezoek aan Dublin. Stadswandeling door het historische centrum met bezoek de St Patricks Cathedral, de Book of Kells, en Dublin Castle.

Dag 2

Daguitstap naar het Wicklow Mountains Nationaal Park ten zuiden van Dublin. Dit schitterende gebied is rijk aan bergtoppen en heuvels, adembenemende uitzichtpunten en diepblauwe bergmeren indoor gletsjers uitgesleten dalen. Bezoek de tuinen van Powerscourt en de Glendalough vallei, een schitterend gebied met twee meren en bijzondere kloosterruïnes.

 

Dag 3

Vertrek uit Dublin richting Galway. Stop in de prachtig gelegen kloosterruïnes van Clonmacnoise met zijn de schitterende, rijkgedecoreerde hoge Keltische kruizen.

Bij aankomst in Galway ontdek je de stad: de mooie kathedraal, de restanten van de middeleeuwse stadspoort en het gezellige centrum met talloze pubs en straatmuzikanten. 

Dag 4
Excursie doorheen het bergachtige landschap van Connemara. Bezoek Ballyconneely, gelegen vlakbij de prachtige baai. Ontdek vervolgens ontdek het fascinerende maanlandschap van The Burren, met zijn prehistorische overblijfselen en mooi voorbeelden van Dolmen(hunebedden).

Eindig bij de imposante Cliffs of Moher.

Van daar doorreis naar Limerick voor overnachting.

 

Dag 5
Excursie naar de beroemde ‘Ring of Kerry’ op het schiereiland Dingle. De rit gaat langs de Atlantische Oceaan, met spectaculaire vergezichten, en door pittoreske dorpjes. Van daar door naar Killarney.

 

Dag 6
Doorreis naar de tweede grootste stad van Ierland: het bruisende Cork. Snuister in de grote overdekte markthallen van de 'English Market', bezoek een van de kunstgallerijen, of de lokale Well Brewery.

Bezoek Blarney Castle. Dit middeleeuwse kasteel is het oudste kasteel van Ierland en is vooral bekend vanwege de beroemde Blarney Stone. 

 

Dag 7

Terugrit naar Dublin met stop in Kilkenny: een van de mooiste steden van Ierland. In het midden van het drukke centrum staat het imposante Normandische kasteel, omringd door een doolhof van straatjes en steegjes, waar het heerlijk ronddwalen is. St. Canice’s Cathedral is de tweede grootste kathedraal van Ierland.

Bij aankomst in Dublin, bezoek aan de Guinness Storehouse.

Avondactiviteit : Celtic Night met diner en traditionele dans en muziek.

Dag 8
Terugvlucht naar België.

Wenst u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact op via het offerteaanvraag invulformulier.
Vous souhaitez un devis sans engagement ? Contactez-nous via le formulaire de demande de devis.