Met de autocar, het vliegtuig, de boot of de trein, u kiest zelf welk transportmiddel het beste bij u past!
Reis per autocar
De autocar is een uitstekend transportmiddel voor zowel de prijsbewuste als de milieubewuste reiziger!

Verdere pluspunten:
- u wordt opgehaald aan de door u opgegeven plaats, en ook daar weernaartoe gebracht
- de car blijft de hele reis ter uwer beschikking voor uitstappen
- u reist met een ervaren chauffeur die u overal naartoe brengt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over aansluitingen met openbaar vervoer of parking.
- u hoeft zich geen zorgen te maken over de rijtijden, het programma of de voorwaarden voor LEZ in steden.
- tijdens de reis is er tijd om te ontspannen, van het landschap te genieten en een babbeltje te slaan met uw reisgenoten!

Wij werken samen met de beste touringcarbedrijven en bieden autocars tot 87 plaatsen. Alle onze touringcars zijn voorzien van toilet, comfortabele stoelen met voldoende beenruimte en bergruimte voor uw bagage. Extra bagage, skimateriaal, instrumenten,… ? Geen probleem, met plezier regelen we ook een trailer voor u! Neem plaats, leun achterover, en laat u vervoeren!


Reis met de trein
Sommige bestemmingen zijn ook perfect bereikbaar vanuit België met de trein. Denk maar aan Londen per Eurostar, Parijs per Thalys, zelfs Berlijn is perfect mogelijk per trein. Maar ook ter plaatse kan een treinreis een uitkomst bieden om dagtrips te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!
Reis per vliegtuig
Verder van huis? Sneller ter plaatse? Dan kunnen wij zowel lijn- als chartervluchten voor u reserveren,altijd aan de voordeligste prijzen! Ook transfers van en naar de luchthavenbehoren tot de mogelijkheden. Contacteer ons voor een offerte.
Reis per ferry, nachtboot of shuttle
Naar Groot-Brittannië Reizen kan natuurlijk ook per ferry, of via de Eurotunnel. Wij verzorgen alle routes naar Londen of Zuid-Engeland vanuit Calais, Duinkerken. Naar het Noorden en Schotland steken we over vanuit Rotterdam of IJmuiden. Dit per nachtboot, waar u verblijft in comfortabele kajuiten met avondmaal en ontbijt aan boord. En uw touringcar gaat gewoon mee naar de overkant!
Wenst u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact op via het offerteaanvraag invulformulier.