Met een gerust hart op reis met SEF

Waarom kiezen voor SEF Travel?
  • Een familiebedrijf dat klantenservice hoog in het vaandel draagt
  • Een persoonlijke aanpak van uw project is onze prioriteit
  • Meer dan 35 jaar ervaring met het samenstellen van pakketreizen
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Grondige kennis van uw bestemming
  • Wij werken met betrouwbare leveranciers
  • Wij houden altijd rekening met het aspect ‘veiligheid’
  • Tijdens uw reis zijn wij 7/7 dagen, 24/24 bereikbaar!
  • Uw reis is beschermd door het Garantiefonds
Kortom, u kan de hele organisatie van uw reis met een gerust hart
aan ons overlaten zodat u zich kan concentreren op uw prioriteiten!

TESTIMONIALS

‘Eerst en vooral alle lof voor chauffeur Marc, die zich prima van zijn taak gekweten heeft. Iedereen is enthousiast over de manier waarop hij met de deelnemers omgaat. Hij was heel attent voor onze passagier in haar rolstoel en zorgde er steeds onmiddellijk voor dat ze kon in-en uitstappen. De plaatsjes voor de begeleiders waren gereserveerd vooraan in de bus, er was drank voor de deelnemers, ... Kortom, met Marc gaan we heel graag ook de volgende jaren op reis.

Het reisprogramma hebben we vlekkeloos kunnen afronden en alle bezoeken waren gereserveerd zoals we het vroegen en verliepen naar wens.’

Hilde Venneman

‘In short: schitterend! Programma klopte, goed hotel, geïnteresseerde mensen die supercontent waren over de reis! Met onze driver, Stephan, wil ik elk jaar op stap gaan: voorzichtige en zekere chauffeur, ne chou. Na Fountains Abbey (absolute highlight) heeft hij een route door de Dales uitgestippeld: outstanding!’

Jean Adriaens, CVO Oudenaarde

Wij werken al meer dan dertig jaar samen met SEF voor onze Londen reis met het vierde jaar. De voordelen t.o.v. alles zelf regelen zijn duidelijk: er valt een heleboel praktische rompslomp van je schouders, er kunnen vaak betere tarieven gekregen worden voor bijvoorbeeld een musical en er staat steeds iemand klaar om je met raad en daad bij te staan, ook bij dringende problemen tijdens de reis zelf. Emerald en zijn team nemen elke vraag of feedback ter harte en gaan ermee aan de slag. Ik zou SEF zeker aanraden als partner voor buitenlandse schoolreizen.

Hannes Pype en Eric Cornillie, Spes Nostra Kuurne

‘SEF Travel Groepsreizen op maat… dat kan je letterlijk nemen.

Sinds eind jaren negentig werk ik samen met SEF voor het organiseren van de jaarlijkse 3-daagse schoolreis naar Londen. Daarnaast ben ik met SEF meerdere malen naar de UK gereisd. Zodoende heb ik alle uithoeken van Groot-Brittanië gezien. Steeds staat het team van SEF paraat om het voorgestelde programma te realiseren. “U vraagt, wij draaien”, is een slogan die hier zeker van toepassing is. Uiteraard binnen de mate van het mogelijke: o.a. ziet SEF steeds toe of de reistijden van de buschauffeurs en de regels die in de UK gelden, worden gerespecteerd.

In de beginjaren logeerden wij in Engelse gastgezinnen. Recentelijk gaan we met leerlingen op hotel en SEF weet daarbij steeds een degelijk en betaalbaar hotel te fixen. Kortom SEF is en blijft een organisatie waar je steeds kan op rekenen.

Rudy Poppe

We hebben genoten van Londen.  Het was bijzonder spannend, maar alles is zeer vlot verlopen.  Bij de grenscontroles hebben we telkens alleen maar onze reispas moeten tonen. Het was geen evidente versie, veel last-minutes en heel veel veranderingen en nog zaken die onbekend waren na de Brexit en corona.  Maar bedankt alvast voor de primaopvolging en binnen twee jaar zijn we zeker opnieuw van de partij! Ook een grote pluim voor Marion, de verantwoordelijke van de gastfamilies.  Alles is nog nooit zo vlot gegaan en de leerlingen waren ook zeer tevreden over de families. En dan is natuurlijk Raoul, de gedegen, rustige en ervaren chauffeur. Ook niets dan lof voor hem. Het was voor de leerlingen en voor ons meer dan een geslaagde versie!

Inge De Ruyver, Gulden Sporen College

“Ik organiseerde tussen 2015 en 2018 drie meerdaagse trips met volwassenen (3 of 4 dagen) naar Groot-Brittannië waarbij ik telkens de kans kreeg om te putten uit de rijke VK-ervaring en tips van SEF. Ik mocht wel altijd mijn eigen programma samenstellen dat zij dan perfect uitvoerden met goede cars en ervaren chauffeurs, zo werd het een gebalanceerd geheel.”

Marleen– cvo Groeipunt, Ninove

‘Ik heb  in het verleden al dikwijls met de firma De Strycker samen gewerkt in verband met uitstappen voor verschillende verenigingen en dit verliep altijd vrij vlot en volgens ons wensen. Een goed onthaal en vriendelijke bediening op het bureau. Altijd stipte afspraken in verband met vertrekuur. Vriendelijke en goed opgeleide bestuurders. We zullen in de toekomst nog beroep doen op deze mensen als alles weer terug normaal kan verlopen .

Agnes Raemdonck, Femma Heirbrug
Wenst u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact op via het offerteaanvraag invulformulier.