Vragen (FAQ)

• Welke reisdocumenten hebben de deelnemers nodig om te reizen?
Alle deelnemers moeten over geldige identiteitskaart of paspoort beschikken
- NB: vanaf oktober 2021 moet elke reiziger naar het VK een geldig internationaal reispaspoort nodig, ook voorminderjarigen!
- niet-EU- ingezetenen hebben soms een visum nodig, dit dient de persoon bij de eigen ambassade na te vragen
minderjarigen hebben een officiële toelating van hun ouders nodig om het land te verlaten, verkrijgbaar via de gemeente, met een gewettigde handtekening.

• Wanneer verwachten jullie de namen- of kamerlijst?
Standaard vragen wij ons een maand voor afreis uw definitieve namenlijst of kamerlijst te bezorgen, sommige leveranciers vragen dit echter vroeger, wij informeren u hierover bij boeking

• Kunnen we via jullie een reisverzekering afsluiten voor onze reis?
Ja, wij kunnen voor u een reis- en/of annulatieverzekering afsluiten als dit voor de hele groep wordt afgesloten. De tarieven delen we u vrijblijvend mee bij uw offerte.

• Kunnen we een vrijblijvende prijsofferte aanvragen?
-Dat kan altijd! U stuurt ons uw wensen door per email, of via het formulier ‘Aanvraag Offerte’, en wij bezorgen u dit zo snel mogelijk.

• Zijn er bovenop de prijsofferte nog extra kosten?
In onze offertes maken wij het duidelijk wat inbegrepen is en wat eventueel extra kost. Reservatiekosten van het basispakket zijn altijd inbegrepen, alsook de bijdrage voor het Garantiefonds.

Wij zijn altijd transparant in onze prijzen, dus geen verrassingen ter plaatse of achteraf waar iets toch meer kost dan was aangegeven!

• Bieden jullie enkel busreizen aan, of ook trein- en vliegreizen?
Wij bieden alle soorten reizen aan, ook vlieg-en treinreizen!

Wat is een pakketreis?
Een pakketreis is een reis waar ten minste het vervoer en de accommodatie gekoppeld zijn in 1 pakketprijs. Extra’s zoals bezoeken, gidsen, theatertickets, … kunnen inbegrepen zijn, maar kunnen ook apart aangeboden worden.

Een pakketreis is gedekt door het Garantiefonds.

• Boeken jullie ook onze bezoeken en maaltijden?
De bezoeken boeken wij altijd voor onze groepen, ook voor de gratis bezoeken doen wij de verplichte aanmeldingen, dit zonder meerprijs.

Verder kunnen alles voor u boeken: maaltijden, lunchpakketten, (museum) gidsen, boottochten, spelactiviteiten, bedrijfsbezoeken, taalcursussen, …

• Kunnen jullie mij helpen met het reisprogramma?
Dat is onze specialiteit! Wij kunnen met uw input een volledig programma van nul uitschrijven, of uw bestaand programma uitvoeren. We bekijken altijd alles samen met u.

Voor de reis ontvangt u het volledig uitgewerkte programma met rijtijden, ophaalpunten en adressen. Dit alles zonder meerprijs.

• Wat is het Garantiefonds?
Elke erkende touroperator is verplicht om een insolventieverzekering af te sluiten. Dit betekent dat u verzekerd bent indien wij failliet zouden gaan. De insolventieverzekering geldt enkel voor pakketreizen.
Wenst u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact op via het offerteaanvraag invulformulier.