Duitsland

Hanzesteden

Toegangspoort tot de wereld
PROGRAMMAVOORBEELD
EXEMPLE DE PROGRAMME
5 dagen
Reis per autocar - verblijf in hotel, jeugdherberg of gastfamilies.
Dit is slechts een voorbeeldprogramma, alles kan aan uw wensen en budget worden aangepast.
Voor een vrijblijvende prijsofferte,
contacteer ons.
Il ne s'agit que d'un exemple de programme, tout peut être adapté à vos souhaits et à votre budget.
Pour une offre de prix sans engagement,
veuillez nous contacter.

Dag 1
Vertrek in de vroege ochtend naar Bremen: Hanzestad en hoofdstad van de deelstaat Bremen. Bremen beschikt tevens over de 2e grootste commerciële haven van Duitsland. We wandelen over de grote Markt, ‘Schnoor’ wijk, middeleeuwse steegjes en kleinere marktplaatsjes.

Dag 2
We brengen een bezoek aan Hamburg: de oude stad, het stadhuis in renaissance stijl. Aussenalster, de magazijniers-wijk,… We maken een boottocht  door de haven en bezoeken het museum ‘Ballingstadt en ‘Rickmer Rickmers’.

Dag 3
Travemünde: badplaats en jachthaven. Wandeling tot aan de kliffen aan de Brodtener Ufer met een prachtig zicht op de Baltische Zee. Wandeling door de smalle straatjes met de prachtige vakwerkhuizen. We rijden verder naar Lübeck voor een bezoek aan deze historische stad, het stadhuis, de vestingshaven ‘Holstentor’, de zouthokken, huis van de mariniers,…

Dag 4
We vertoeven een hele dag in Lüneburg: deze millennium stad heeft veel te bieden en is ongetwijfeld de mooiste van Noord-Duitsland. We wandelen door het oude centrum en brengen een bezoek aan het zoutmuseum en het stadhuis.

Dag 5
Op onze terugreis brengen we een bezoek aan Münster: deze charmante stad vormt het hart van Westfalen. We bezoeken het kasteel en de kathedraal van St. Paul met het astronomische Uurwerk.
Terugreis.

Wenst u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact op via het offerteaanvraag invulformulier.
Vous souhaitez un devis sans engagement ? Contactez-nous via le formulaire de demande de devis.