Accommodatie

Voor jeugdgroepen

Verblijf bij Gastfamilies
Een verblijf bij gastfamilies is de ideale manier om ondergedompeld te worden in de lokale cultuur. Uw gastgezin zorgt voor een comfortabele slaapplaats, ontbijt, lunchpakket en avondmaal. De jongeren verblijven met 3, 4 of 5 personen in een gezin in dezelfde regio. Ze worden door het gezin ’s avonds opgehaald en ’s morgens teruggebracht naar een centraal punt, waar de groep weer verzamelt om op uitstap te vertrekken. SEF Travel biedt deze formule aan in onder andere Engeland, Wales, Schotland, Ierland, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Verblijf in een Jeugdherberg
In veel steden, maar ook buiten de stad is een verblijf in een jeugdherberg een goede en voordelige keuze. Wij werken enkel met de beste hostels samen. De leerlingen logeren in moderne meerbedkamers, soms met eigen badkamer, soms is die gedeeld. Leerkrachten kunnen kiezen voor verblijf in een twin kamer (afhankelijk van beschikbaarheid). De meeste jeugdherbergen bieden ook gemeenschappelijke ruimtes aan waar uw groep kan samenkomen om spelletjes te spelen. Dit verblijf kan op basis van kamer en ontbijt, half- of volpension, aan u de keuze. 

Verblijf in een Hotel
Als u extra comfort wenst, dan bieden wij u een verblijf aan in een hotel. Wij bespreken de mogelijkheden en maken een voorstel binnen uw budget en naar uw wensen. Wij verzekeren u overal de beste accommodatie tegen de scherpste prijzen, ook voor schoolgroepen!
Wenst u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact op via het offerteaanvraag invulformulier.